Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını sırtında taşımak

Rüyada kadını sırtında taşımak

Rüyada kadını sırtında taşımak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ayaklandıracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sırtında kadın taşımak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada kadını sırtında taşımak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, düze çıkacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında hayvan taşımak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, huzura erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments