Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın taşımak

Rüyada hamile kadın taşımak

Rüyada hamile kadın taşımak huzurunun da yerine geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ticaretinin de hızlanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada hamile kadın taşımak gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Rüyada hamile kadın taşımak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sevgi göreceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, dertlerden kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını taşımak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak işlerinin açılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kadın çantası taşımak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın taşımak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın taşımak karlı işler alacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments