Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını öpmek

Rüyada hamile kadını öpmek

Rüyada hamile kadını öpmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada hamile kadını öpmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada hamile birini öpmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına inanılır.

Rüyada hamile kadına su vermek helal kazanç elde edeceğine, bilgi ile donanacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada ikiz bebege hamile kadın görmek ailesini de mutlu edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işarettir.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadına sarılmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments