Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına sarılmak

Rüyada hamile kadına sarılmak

Rüyada hamile kadına sarılmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada hamile kadına sarılmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadına sarılmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işaret eder.

Rüyada hamile birine sarılmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü kadını hamile görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, iyi habere, rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır kadını hamile görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada hamile kadının kustuğunu görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bekar kadını hamile görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kadının kendini hamile görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments