Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birini öpmek

Rüyada hamile birini öpmek

Rüyada hamile birini öpmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birini öpmek gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada hamile kadını öpmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birini öpmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada görümcesini hamile görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, zahmete düşeceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, ömrünün uzun olacağına yorulur.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hastalıktan şifa bulmaya, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kazancın yetmez olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments