Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada dul kadını hamile görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, bazen de rahat geçeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, karlı çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile dul kadın görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dul birini hamile görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, meşakkate düşeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul kadını öpmek hayatının da zorlaşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dul kadının evlendiğini görmek hasta olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada dul kadınla evlenmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada dul kadınla öpüşmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments