Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına elma vermek

Rüyada hamile kadına elma vermek

Rüyada hamile kadına elma vermek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işten yana şansının açık olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadına elma vermek gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Rüyada hamile kadına elma vermek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek eş ve evlat sahibi olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın taşımak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada hamile kadınla beraber olmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments