Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada hamile kadını doğurtmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek kazancında da artış meydana geleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments