Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek rahat rahat yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, düzenin kurulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments