Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadını taşımak

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada yaşlı kadın taşımak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını taşımak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak işlerini yoluna koyacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş odun taşımak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments