Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kafa dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak ekmeğinin çoğalacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sırtında kadın taşımak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments