Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak ve doğurmak

Rüyada hamile olmak ve doğurmak

Rüyada hamile olmak ve doğurmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, kişinin tek başına kalacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğurmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada hamile kadını doğurtmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birini doğururken görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile doğurmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup doğurmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments