Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zengin için yoksulluğa, yüzünün hep güleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, arkasından gıybet edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada hamile olup doğuramamak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğururken görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, başarılı adımlar atacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak esenlik bulup, hafifleyeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments