Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada karısının erkek bebek doğurduğunu görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü erkek bebek doğurmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, borçlarını bitireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek doğurmuş olmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments