Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, pek az kazanç getireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuramadığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada hamile doğurmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak dertlerin artacağına, gönlünün rahata ereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile doğurtmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birini doğururken görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments