Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana dokunmak

Rüyada yılana dokunmak

Rüyada yılana dokunmak hem itibar edineceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yapılan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada yılana dokunmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe dokunmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aradığı kişiyi bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine dokunmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine dokunmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlara dokunmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments