Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret eder.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bebek düşürmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments