Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek

Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek

Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, her zaman çok mutlu olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yeni duygular tadacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını ikiz hamile görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek elin bollaşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek zor günlerden geçeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulur.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek hayattan daha zevk alacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments