Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Rüyada bayan arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bayanı hamile görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bayanla konuşmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada hamile bayan yıkamak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada hamile bayanı görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada hamile bayan görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek birlikteliğe başlayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada hamile bir bayan görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments