Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya tükürmek

Rüyada halıya tükürmek

Rüyada halıya tükürmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, başka alanlara yöneleceğine, zor bir işe girileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada halıya tükürmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kişilere yardım etmeniz durumunda farklı şekilde takdir görebilir veya ödüllendirilebilirsiniz.

Rüyada halıya tükürmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanına tükürmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işiyle nam salacağına alamet eder.

Rüyada birinin kafasına tükürmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kan tükürdüğünü görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments