Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin pislediğini görmek

Rüyada güvercinin pislediğini görmek

Rüyada güvercinin pislediğini görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, borç ödemeye, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, fakirlik yaşayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin pislediğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Rüyada güvercin pislediğini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek geleceğinizin güzel olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaleti pislemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün pislediğini görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, işlerinin hızlanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşırına pislemek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Rüyada orta yere pislemek o şekilde bir çözüm bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments