Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortalık yere pislemek

Rüyada ortalık yere pislemek

Rüyada ortalık yere pislemek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada ortalık yere pislemek gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada ortalık yere pislemek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ortalığa pislemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ortalık yere sıçmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ortalığı toplamak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ortalığa kaka yapmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada ortalığı süpürmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayatınızın neşe dolacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada ortalığı dağıtmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada ortalığa çiş yapmak çıkış yolları bulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments