Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının üzerine çiş yapmak

Rüyada halının üzerine çiş yapmak

Rüyada halının üzerine çiş yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada halının üzerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada halının üzerine çiş yapmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalettir.

Rüyada halıya çişini yapmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Rüyada halıya çiş yapmak boş kuruntularla uğraşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerin düzeleceğine, şansının geri döneceğine delalet eder.

Rüyada yere çiş yapmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada üstüne çiş yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuğa çiş yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments