Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada frene basmak

Rüyada frene basmak

Rüyada frene basmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada frene basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada arabanın frenine basmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada arabada frene basmak hem de sevdiklerinin olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada araba frenine basmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine inanılır.

Rüyada frene basmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada frenk yemişi görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, para biriktirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ani fren yapmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ekmeğinin azalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada el freni görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada frenk incir görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments