Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı kilim sermek

Rüyada halı kilim sermek

Rüyada halı kilim sermek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerinin çok iyi olacağına, sevilen bir dostun geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada halı kilim sermek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada halı kilim sermek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilim sermek hayallerinin söneceğine, günahlarına tövbe edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim halı görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim almak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada halı ve kilim görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada halı kilim çırpmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı kilim yıkamak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada halı veya kilim görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments