Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birine dokunmak

Rüyada ünlü birine dokunmak

Rüyada ünlü birine dokunmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birine dokunmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada ünlü birine dokunmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak ticarette öne geçeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbeye dokunmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızlara dokunmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye dokunmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek başarılarının devam edeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk ele dokunmak sürpriz olayların meydana geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments