Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya dokunmak

Rüyada halıya dokunmak

Rüyada halıya dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya dokunmak gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada halı dokunduğunu görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada halıya dokunmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulur.

Rüyada akrebe dokunmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercine dokunmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçaya dokunmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada paraya dokunmak birçok ortaklık kurulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments