Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye dokunmak

Rüyada sevgiliye dokunmak

Rüyada sevgiliye dokunmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye dokunmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye dokunmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçına dokunmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara dokunmak huzurunun artacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya dokunmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments