Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim olduğunu görmek

Rüyada hakim olduğunu görmek

Rüyada hakim olduğunu görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, esenlik bulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hakim olduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada hakim cübbesi görmek kazançlı bir işe girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada yılana hakim olmak söz ve yetki sahibi olacağına, bol rızık elde edeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin hakim olduğunu görmek biraz dinleneceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada hakim ve avukat görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Rüyada bayan hakim görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada hakime ifade vermek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada savcı ve hakim görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık hakim görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments