Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim cübbesi görmek

Rüyada hakim cübbesi görmek

Rüyada hakim cübbesi görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada hakim cübbesi gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hakim cübbesi görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak ruh sağlığının bozulacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada hakim mahkeme görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayatın pahalılaşmasına işaret eder.

Rüyada hakim ve avukat görmek iç huzurunun yerinde olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini hakim görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada yılana hakim olmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada hakimler görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments