Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hakim görmek

Rüyada kendini hakim görmek

Rüyada kendini hakim görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada kendini hakim gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada kadın hakim görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini hakim görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kötü haberler alınacağına, borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hakim görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek hakim görmek elde bulunan imkânların artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakim olduğunu görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahkemede hakim görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada hakime hanım görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada hakimin elini öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments