Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakimin elini öpmek

Rüyada hakimin elini öpmek

Rüyada hakimin elini öpmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Rüyada hakimin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada hakimin elini öpmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada hakimler görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerinin günden güne açılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık hakim görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada hakim olduğunu görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada hakim görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, gereken sabrı göstereceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada hakim olmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, ele geçecek haram mal ve paraya tabir olunur.

Rüyada hakim cübbesi görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments