Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim olmak

Rüyada hakim olmak

Rüyada hakim olmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada hakim olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada hakim mahkeme görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hakim cübbesi görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada hakim kıyafeti giymek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada erkek hakim görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada hakimler görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada savcı ve hakim görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments