Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya bakım yaptırmak

Rüyada arabaya bakım yaptırmak

Rüyada arabaya bakım yaptırmak mutluluğundan olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaya bakım yaptırmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada arabaya bakım yaptırmak bol kazanç elde edeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada saç bakımı yaptırmak bekârlığına da veda edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze bakım yaptırmak istediği noktalara geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Rüyada bakımsız cami görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sorunların biteceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada ayak bakımı yaptırmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada saç bakımı yapmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakımsız ayak görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments