Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bakımı yaptırmak

Rüyada ayak bakımı yaptırmak

Rüyada ayak bakımı yaptırmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, geçecek güzel bir ömre, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak bakımı yaptırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ayak bakımı yaptırmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Rüyada bakımsız ayak görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Rüyada bakımlı ayak görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakımsız eve taşınmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada babayı yogun bakımda görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüze bakım yaptırmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aradaki buzların eritileceğine, araba alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments