Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız cami görmek

Rüyada bakımsız cami görmek

Rüyada bakımsız cami görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bakımsız cami gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada bakımsız cami görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cilt bakımı görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada saç bakımı yapmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada babayı yogun bakımda görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada eve bakım yapmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments