Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlıgı bozulmak

Rüyada kızlıgı bozulmak

Rüyada kızlıgı bozulmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kazancının bereketleneceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlıgı bozulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlıgı bozulmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet eder.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek rahat bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek eşi ile problemler yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments