Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel takılar görmek

Rüyada güzel takılar görmek

Rüyada güzel takılar görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada güzel takılar gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada güzel takılar görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sonunda maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada taşlı takı görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük takıp çıkarmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada takı takınmak kişinin rahat nefes alacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada takıp edılmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulur.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, içine kapanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada takılar görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada takı küpe görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments