Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı takınmak

Rüyada takı takınmak

Rüyada takı takınmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir ortaklık kurulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada takı takınmak gördüyseniz:

  • Finansial kaynaklarınızı idareli kullanısanız zorlukları çok fazla hissetmezsiniz.

Rüyada takı takınmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taç takınmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanat takıp uçmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil takı takmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada tarihi takı görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mavi takı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna takı takmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı takı görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments