Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı küpe görmek

Rüyada takı küpe görmek

Rüyada takı küpe görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Rüyada takı küpe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada küpe takıp çıkarmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada takı küpe görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Rüyada tarihi takı görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada takı bilezik görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada altın takı seti takmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet eder.

Rüyada altın takılar toplamak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü takıp çıkarmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada takı takmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments