Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takılar görmek

Rüyada takılar görmek

Rüyada takılar görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada takılar gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada altın takılar bulmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci takı görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Rüyada gümüş takı toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada çok altın takı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada değerli takılar bulmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ziynet takı görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada yüzük takıp çıkartmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, zor bir döneme girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada takı almak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments