Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takıp edılmek

Rüyada takıp edılmek

Rüyada takıp edılmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kötü karakterli bir kadına işarettir.

Rüyada takıp edılmek gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada takıp edılmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Rüyada şişe takılmış et görmek mutluluktan havalara uçulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada güzel takılar görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada takı aramak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı boncuk görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada takı hediye almak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments