Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı takı görmek

Rüyada taşlı takı görmek

Rüyada taşlı takı görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, işlerinin baltalanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada taşlı takı gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Rüyada taşlı takı görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada taşlı takılar görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı takı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı takı görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yalnız hissetmeye, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada taşa takılıp düşmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada şişe takılmış et görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments