Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel su içmek

Rüyada güzel su içmek

Rüyada güzel su içmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada güzel su içmek gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada güzel su içmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işarettir.

Rüyada çok güzel bir kahve içmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel su görmek hayır duaları alınacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada güzel su görmek yakın zamanda rahat edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada susamak ve su içmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı derecede su içmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabından su içmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments