Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel su görmek

Rüyada güzel su görmek

Rüyada güzel su görmek ayrılanların kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel su gördüyseniz:

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.

Rüyada güzel su içmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok güzel su görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada güzel su görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulur.

Rüyada çok güzel sofra görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada güzel ses duymak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir otel görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada yeni güzel elbiseler görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir otel görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments