Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel su görmek

Rüyada çok güzel su görmek

Rüyada çok güzel su görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, içinin hafifleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Rüyada çok güzel su gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Rüyada güzel su içmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, çok zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel su görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada güzel su görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada güzel mutfak görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir yerde olmak mal ve mülk sahibi olmaya, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini olduğundan güzel görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel kol saati görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments