Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan bozulduğunu görmek

Rüyada nişan bozulduğunu görmek

Rüyada nişan bozulduğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, düzenin bozulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada nişan bozulduğunu gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada nişan bozulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada nişanın bozulduğunu görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, planların sarkacağına, elinin sıkışacağına yorulur.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu bozulmak kazancın yarı yarıya artacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments