Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koku almak

Rüyada güzel koku almak

Rüyada güzel koku almak elindeki işi rayına oturtacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel koku almak gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada güzel koku sürünmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku sıkmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada güzel koku almak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada güzel koku koklamak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada güzel kokular duymak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir koku duymak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel koku koklamak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir ortaklık kurulacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel koku duymak sürekli yerinde sayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments