Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koku sıkmak

Rüyada güzel koku sıkmak

Rüyada güzel koku sıkmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet eder.

Rüyada güzel koku sıkmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada güzel koku sıkmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koku sıkmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel koku duymak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada güzel koku hediye almak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işarettir.

Rüyada güzel kokular duymak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş hayatının düzeleceğine yorulur.

Rüyada güzel bir koku duymak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments