Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kaş görmek

Rüyada güzel kaş görmek

Rüyada güzel kaş görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, bereketin geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Rüyada güzel kaş gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada güzel kaş görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaş traş etmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kaş koparmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kaşlarının seyreldiğini görmek umutlarının da tükeneceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kaş incelmesi görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaşa sürme çekmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments